Hjelp oss å gi fattige barn og funksjonshemmede i Thailand en bedre hverdag !

Hei !

Baan Sabaijai Helping Foundation (tidligere navn Helping Hand Foundation) har nå i løpet av 5 år fått tilsendt 10 containere med hjelpemidler for fattige funksjonshemmede her i Thailand. Vi hjelper også mange fattige familier, foreldreløse barn med det mest nødvendig når det trengs. Nå…og lang tid fremover vil det være ekstra stort behov for hjelp da mange thaier har mistet jobbene sine som følge av koronakrisen. Det er et umettelig behov for hjelpemidler her i Thailand og vi håper at container nr 11 snart er klar for avsending fra Norge ! Alle hjelpemidler fra Container nummer 10 (40 fot) ble fordelt her i isaan i løpet av 14 dager. Det er som de fleste vet store kostnader med å få sendt en slik container og vi håper derfor mange som mulig vil være med å støtte oss økonomisk ! En 40 fots container koster ca Kr 27000,- å få sendt til Thailand + frakt opp til That Phanom. Vi kan fylle flere containere med din hjelp !
Alle som bidrar og ønsker får sitt navn oppgitt på våre facebook sider. Her går ikke en krone til spille !

NÅ har vi endelig på plass et Organisasjonsnummer og Norsk kontonummer tilknyttet organisasjonen så da er det bare å støtte i vei 🙂
Org.nr : 923 834 575 Konto.nr DNB 1506.43.62191
Vipps til : 609205

Alle pengene som samles inn går til frakt av container med hjelpemidler fra Norge til Thailand ! Penger eller hjelpemidler vil også bli fordelt til fattige familier og foreldreløse barn.

TAKK FOR DIN STØTTE !

Bli den første til å kommentere på "Hjelp oss å gi fattige barn og funksjonshemmede i Thailand en bedre hverdag !"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*