17 Mai 2019

BAAN SABAIJAI RESORT & REHAB

Hvert år sammen med gjester og fastboende feirer vi nasjonaldagen her i That Phanom ! Etter en god frokost har vi samling kl 10:00 og deretter blir fraktet ned til tempelplassen hvor 17 mai toget starter. Der venter allerede det lokale hornorkesteret og politiet. Hornorkesteret har allerede øvd på 17 mai melodier ! Samme gjør de hvert år da det er frivillige studenter i Hornorkesteret. Toget starter å gå mot Baan Sabaijai kl 11.00 og underveis er det mange thaier som vil gå sammen med oss ! Denne gang ville også motorsykkelklubben Nakhon Phanom Riders følge oss. Vi er på plass på Baan Sabaijai etter ca 30 min og 3 km, der venter lunsj, selvsagt pølser med lompe og brød. God lapskaus for de som ønsker…og thaimat for våre thailandske gjester. Lek for barn og voksne utover dagen. Senere på kvelden serveres en bedre middag for våre overnattings gjester.

The gallery was not found!

Bli den første til å kommentere på "17 Mai 2019"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*