VÅR HISTORIE

Senteret i That Phanom ble bygget i 2009, etter å ha vært syv år på Jomtien i det sentrale Thailand. For de som velger å bo hos oss, en kortere eller lengre periode, venter det en tid full av aktiviteter og opplevelser utover det vanlige.  Vi vil derfor anbefale våre gjester og bestille en seks-måneders flybillett, fordi det i de fleste tilfeller har visst seg at våre besøkende ønsker å forlenge oppholdet.

Klimaet i That Phanom er veldig godt for våre skandinaviske gjester. Vi gir deg rehabilitering og omsorg som gjør at du vil få en bedre hverdag, og om du finner deg til rette, er du selvsagt velkommen til å bo hos oss i svært lang tid. Baan Sabaijai, er det eldste skandinaviske ferie og omsorgssenteret i Thailand og har eksistert i snart 20 år.

Omsorgssenteret er et bosted hvor det gis korttidsopphold, avlastning, rehabilitering, langtidsopphold og lindrende behandling. Tilbudet skal være forsvarlige og ivareta nødvendige helse – og omsorgstjenester. Pasienter skal gis en trygg livssituasjon og et verdig liv.

Besøk gjerne vår webside snart igjen, mer informasjon kommer  hele tiden .

Takk for oppmerksomheten!