Koronavirus

Baan Sabaijai Resort & Rehab
Forholdsregler og frivillig karantene !
Vi har helt siden vi stengte ned Resortbiten forsøkt å legge til rette for at vår stab kan bli her på centeret og gå i frivillig karantene med oss andre.
Dette var ikke like lett for alle da de fleste har en eller flere familiemedlemmer å se etter. Vi satte fristen til 30 mars….om ikke kunne bli her på centeret og gå i frivillig karantene med oss andre måtte de bli hjemme. Om de valgte å bo hjemme ville de selvsagt beholde lønnen en tid fremover. Vi hadde et møte med staben og alle unntatt 2 av 11 ansatte valgte frivillig karantene her på centeret. Alle de som ble her har fått noen til å se etter sine nærmeste ! Dette igjen beviser at vi har en stab som tar ansvar og tar sine oppgaver på alvor. Takk til dere alle ! Vi har et meget godt samarbeid med sykehuset her i That Phanom og vi blir daglig oppdatert med status og utvikling ! Så langt føler vi oss temmelig trygge her i Isaan og That Phanom.
Nå har vi kommet til 7 mai og vi ser at vi kan lette litt på karantenen 🙂
Livet har gått nærmest som normalt under den tiden vi har vært i karantene. Vi har trent, spilt masse morsomme spill, prøvd oss både som kokk og baker m.m 🙂 Feiret bursdag for både Olav og Ony… og mye ..mye mere 🙂

Bli den første til å kommentere på "Koronavirus"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*