Velkommen til oss på Baan Sabaijai Resort

Senteret i That Phanom ble bygget i 2009, etter å ha vært syv år på Jomtien i det sentrale Thailand. For de som velger å bo hos oss, en kortere eller lengre periode, venter det en tid full av aktiviteter og opplevelser utover det vanlige.  Vi vil derfor anbefale våre gjester og bestille en seks-måneders flybillett, fordi det i de fleste tilfeller har visst seg at våre besøkende ønsker og forlenge oppholdet.

Klimaet i That Phanom er veldig godt for våre skandinaviske gjester. Vi gir deg rehabilitering og omsorg som gjør at du vil få en bedre hverdag, og om du finner deg til rette, er du selvsagt velkommen til å bo hos oss i svært lang tid. Baan Sabaijai, er det eldste skandinaviske ferie og rehabiliteringshjem i Thailand og har eksistert i 15 år.

I øyeblikket er våre hjemmesider under oppdatering, så besøk oss gjerne snart igjen, mer informasjon kommer snart ….

Takk for oppmerksomheten!