Ny «Luxus-transport» for funksjonshemmede

Fra i dag kan funksjonshemmede og besøkende som kommer til oss på Baan Sabaijai Resort & Rehab, få gleden av vårt nye transportmiddel. I dag ankom vår nye 10 seter Toyota Commuter, som er spesialdesignet for oss.


Ja da har vi endelig fått vårt nye kjøretøy på plass, som vi håper både våre beboere og gjester skal få stor glede av i fremtiden. Den nye farkosten kan tilby det meste, både når det gjelder lyd og lys. Om man ønsker å synge karaoke, så skal du ikke se bort ifra at det også lar seg gjøre, dersom sjåføren gi klarsignal.Selv om nyskapningen i utgangspunktet er beregnet for våre beboere, vil vi selvsagt kunne benytte kjøretøyet til å hente gjester, eller bringe de rundt på en av våre mange utflukter.

Vi får komme tilbake med mer info når vi har fått prøvekjørt farkosten, og høre hva brukerne sier om opplevelsen.