En stor takk til Ole

Ole er vår gode hjelper fra Norge ! Han alene samler inn alle typer hjelpemidler for oss, for så å fylle opp i låven hjemme i Hokksund. Senere, når han har fylt opp nok sender vi han en Container som han så igjen fyller opp. Alt dette arbeide gjør han alene …og på frivillig basis ! Vi har invitert han flere ganger til Thailand og Baan Sabaijai så han selv kan se hvor viktig han er for oss…og Helping Hand Foundation. Endelig kom Ole på besøk og vi måtte selvsaft gjøre litt stas på han så vi arrangerte et party med viktige gjester fra government og frivillig hjelpere her i Thailand.

Vi fortsetter vårt arbeide…og container nr 8 fylles snart opp i Norge av vår gode hjelper Ole ?
Det er store kostnader med en slik transport fra Norge og helt opp til That Phanom.
Vil du være med å gi et bidrag slik at vi fortsatt kan sende hjelpemidler så blir vi veldig glade.
Vi kan fylle flere containere med din hjelp 🙂

Norge : Nordea Bank : 6272-05-51212

Thailand : Siam Commersial Bank 752-232195-0
SWIFT CODE : SICOTHBK

Vippse : 47 14 2009
Merk Helping Hand