Liker du å sykle?

Det finnes ikke noe bedre sted å sykle en tråsykkel for folk som ikke har syklet på mange år, eller som vil hygge seg på sykkelturen slik sykkelturene var I vår tidligere ungdom! Enn å sykle langs Mekong elven og rismarkene i Isarn.

Med vinden I håret og sola I ryggen din, vil du rule på en god og behagelig sykkeltur hele dagen, det finnes nemelig ingen bakker der vi sykler! Men det finnes en mengde med små veier uten trafikk – så her kan både bestemor og hennes barnebarn finne tryggheten de ønsker og trenger.

I en liten gruppe og i selskap med vår kunnskapsrike guide så tar vi deg blant annet gjennom landsbyer og jungle, over broer og langs Mekong-elven, på de svingete veiene på den Thailandske landsbygda.

i legger opp turen sammen med dere, dagsturer med matpakke, termos med kaffe og fiskestang I sykkelveska? Eller ukesturer med 40-50 km distance hver dag og overnatting på thailandske gjestehus. En mer variert Thailand turisme er vanskelig å forestille seg.

Vi har med egne sykkelguider og egen følgebil, der vi også oppbevarer frukt og drikke under hele turen. Vi har også med en egen sykkelreperatør dersom noe skulle gå galt, så dette er absolutt en trygg tur for de som ønsker å prøve sykkelen igjen etter mange års fravær.

Heng dere på!

Det finnes ikke noe bedre enn å trille på en sykkel gjennom landskapet I nord-øst Thailand.

Kontakt oss for mer info : http://baan-sabaijai.net/kontakt-oss/