Liker du og Sykle ?

Da har vi vært på sykkelturer en hel uke.
Denne gang brukte vi Baan Sabaijai Resort som base !
Vi har mange sykkelruter her i That Phanom og vi rakk vel over 6 – 7 ruter der vi rullet langs Mekong River, langs kanaler og risåkrer, små landsbyer o.s.v.  Alle dager en stor opplevelse 🙂 Etapper fra 15 – 50 km
Etter endt sykkeletappe var det tilbake til Baan Sabaijai der alle stupte i bassenget. Noen valgte også å få en massasje av en av våre flinke massører. Takk for en herlig fin uke sammen.. til alle som fulgte med oss på denne sykkeluken 🙂

LIKER DU Å SYKLE ?
Det finnes ikke noe bedre sted å sykle en tråsykkel for folk som ikke har syklet på mange år, eller som vil hygge seg på sykkelturen slik sykkelturene var I vår tidligere ungdom! Enn å sykle langs Mekong elven og rismarkene i Isaan.

Med vinden I håret og sola I ryggen din, vil du rulle på en god og behagelig sykkeltur hele dagen, det finnes nemlig ingen bakker der vi sykler! Men det finnes en mengde med små veier uten trafikk – så her kan både bestemor og hennes barnebarn finne tryggheten de ønsker og trenger.

I en liten gruppe og i selskap med vår kunnskapsrike guide så tar vi deg blant annet gjennom landsbyer og jungel, over broer og langs Mekong-elven, på de svingete veiene på den Thailandske landsbygda.

Vi legger opp turen sammen med dere, dagsturer med matpakke, termos med kaffe og fiskestang I sykkelveska? Eller ukesturer med 40-50 km distanse hver dag og overnatting på thailandske gjestehus. En mer variert Thailand turisme er vanskelig å forestille seg.

Vi har med egne sykkelguider og egen følgebil, der vi også oppbevarer frukt og drikke under hele turen. Vi har også med en egen sykkelrepratør dersom noe skulle gå galt, så dette er absolutt en trygg tur for de som ønsker å prøve sykkelen igjen etter mange års fravær.

Heng dere på!

Det finnes ikke noe bedre enn å trille på en sykkel gjennom landskapet I nord-øst Thailand.