Covid-19 situasjonen i “Smilets Land“

Som ellers i verden er også vi rammet av Covid-epedemien som har ført til at vi dessverre i enkelte perioder har måtte holde stengt, og det er svært mange restriksjoner om du nå ønsker å komme på besøk hos oss i løpet av dette året.

Nå har Thailands Statminister lovt endringer som trolig vil komme i løpet av oktober måned, noe vi selvsagt vil håpe kunne skje, slik at vi snart kan begynne å ønske nye gjester velkommen igjen.

I øyeblikket er det fortsatt mulighet for å komme hit dersom det er et ønske, men da er det en del generelle regler som gjelder, dersom du ikke har tatt vaksine.

Det vil blir krevd at før du setter deg på et fly eller skal søke om Visum, at du må fremlegge en negativ covid-test, maks 72 eller 24 timer før avreise (her må man følge med, da dette har vært endret en del ganger).

Dette tilsier at du må ha et COE (Sertificate of Entry) Dette utstedes av den Thailandske Ambassaden eller Konsulatet. Du må også ha egen forsikring mot Covid, som må dekke opptil 100.000 amerikanske dollar.

Du blir også nødt til å oppholde deg på et ASQ Hotel, som må bestilles på forhånd. Her må man være 14 dager i karantene, og avlegge flere negative tester før man kan reise rundt i andre provinser.

Men hør gjerne med oss om du ønsker å vite mer rundt dette, da endringer stadig skjer …

Siden 1. juli innførte Thailandske Myndigheter «Phuket-Sandbox» prosjektet, som bidrar til at fullvaksinerte personer kan komme til Thailand «uten karantene», det vil si de må oppholde seg på den ferieøya i 14 dager, avlegge flere negative tester, før de også kan reise ut til andre provinser. Dette prosjektet, er et «prøveprosjekt» som er iverksatt, for at landet forhåpentligvis kan begynne å åpne for å ta imot flere turister på sikt, samtidig som man klarer å hindre smittespredningen i landet.

Som sagt, det skjer endringer hele tiden, derfor må vi også i «denne teksten» ta høyde for at vi ikke klarer å være ajour hele tiden, men lurer du på noe, kontakt oss, så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan for at du snart kan komme hit til oss, og slappe av på våre lille tropiske resort her i That Phanom

Bli den første til å kommentere på "Covid-19 situasjonen i “Smilets Land“"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*