Skjerpede krav for innreise til Thailand

Som følge av koronasituasjonen har thailandske myndigheter innført skjerpede krav til innreise for alle reisende. Myndighetene har ellers innført en rekke tiltak for å begrense spredningen av korona. Disse tiltakene gjelder kun begrensede områder og revurderes jevnlig. Det er ellers påbudt å bruke ansiktsmaske på offentlige steder. Alle som befinner seg i Thailand anbefales å holde seg løpende orientert om gjeldende restriksjoner og følge lokale myndigheters råd. For øvrig informasjon om korona, se under punktene Innreise og Helse.

REISERÅDET ER SIST OPPDATERT: 5. JULI 2021 – FORTSATT GYLDIG

Hva er UDs reiseråd til nordmenn?

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land utenfor EU/EØS, Sveits og Storbritannia.

Det er gjort unntak for noen land og områder utenfor EU: Australia, Israel, Japan, Libanon, New Zealand, Nord-Makedonia, Serbia, Sør-Korea, Taiwan, USA og Singapore.

Dette er land og områder på EUs såkalte tredjelandsliste, dvs. land og områder utenfor EU, som oppfyller Folkehelseinstituttets kriterier for lav smittespredning.

Kart over røde og grønne land og områder samt mer informasjon om smittevernkriterier finner du på Folkehelseinstituttets nettsider.

Reiserådet gjelder til 10. august 2021.

Bli den første til å kommentere på "Skjerpede krav for innreise til Thailand"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*