Vi gleder oss til du kommer hit

Baan Sabaijai Resort & Rehab er som flere andre også rammet av «epedemien» som herjer verden rundt, noe som fører til at vi har begrenset med gjester i øyeblikket, men vi benytter selvsagt denne tiden til positive aktiviteter og noe opp pussing av våre fasiliteter.

«Covid-19 Pandemien» har redusert reisevirksomheten over hele verden, men vi tror jo selvsagt at vi vil se «lysere tider» om ikke så alt for lenge. I mellomtiden prøver vi selvsagt å engasjere våre fastboende, slik at hverdagen kan bli så «normal» som mulig, noe vi føler vi har lyktes godt med, selv om vi i perioder har måtte stenge ned hele Resorten for nye gjester.

Nå er Thailand i full gang med å vaksinere sin befolkning, og målet er at 70% av alle innbyggere skal være vaksinert ved årets utgang. Dette vil trolig da også bidra til at landets grenser vil bli mer åpen, og turister kan enklere komme tilbake til «smilets land»…

Vi skal prøve å holde deg orientert om hva som skjer, og vi gleder oss til du kommer hit 🙂

Bli den første til å kommentere på "Vi gleder oss til du kommer hit"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*