Utdeling av mat til fattige Thaier !

Baan Sabaijai Helping Foundation sitt bidrag med utdeling av mat til fattige Thaier i Pattay/Jomtien. Vårt bidrag gir mat til fattige for en hel uke, mandag 2 august 2021, tirsdag 3 august 2021, torsdag 5 august 2021 og fredag 6 august 2021
På denne uken ble det gitt ut 1162 måltider ! Korona-pandemien har skapt utfordringer for fattige thaier i Thailand. Vi ser nå at flere barnefamilier, enslige barn møter opp på matutdelinger som vi er med å støtter ! Om du vil være med og støtte vårt arbeid i denne ekstraordinære situasjonen, vil vi sette svært stor pris på dette.
Takk til Hans Johan Grumheten (A Taste of Norway) hans hjelpere og ikke minst våre bidragsytere som gjør dette mulig ❤
Vi har flere hundre bilder fra utdelingen, her ser du et lite utvalg !

https://www.spleis.no/project/182900

Bli den første til å kommentere på "Utdeling av mat til fattige Thaier !"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*