The Viking Home

Da er vi endelig snart i mål med Resortdelen som er tilknyttet Baan Sabaijai Resort og Rehab. Bygningene ligger rett over gaten fra selve Senteret ! Her har vi fått en mye større parkeringsplass som har vært savnet lenge ! Vi har restaurert den gamle bygningen, første etasje består av en stor leilighet og en hybel med plass til to gjester. Andre etasje har vi tre litt større rom (Twin room) og en litt mindre hybel. På selve resort bygningen har vi en stor leilighet og to litt mindre. Alle med to soverom ! I tillegg har vi fem dobbeltrom ! Til sammen med selve Senteret har vi nå 7 store leiligheter og 17 litt mindre rom ! De fleste rom er tilrettelagt for funksjonshemmede !

Bli den første til å kommentere på "The Viking Home"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*