Besøk av Folkehelsedepartementet !

Samtidig som det nødvendig å fornye lisensen for å åpne tjenesten som Rehabilitering trenger vi å forbedre noen rom m.m. Skal vi yte tjenester som holder standardene og er i tråd med dagens samfunn og regelverk trenger vi å omstruktuere deler av centeret og driften !Vi har jobbet med dette i over 1 år nå og vi vet med sikkerhet at Baan Sabaijai blir godkjent. Vi mangler bare lisensen !
I går fikk vi storfint besøk av Folkehelsedepartementet, Nonthaburi, Health Service Support Center, District 8, Khon Kaen, Udon Thani, sammen med kontoret i Nakhon Phanom, Provincial Public Health Bangkok, That Phanom District Public Health Office og Somdej Phra Yuparat fra That Phanom Hospital, alle kom for å gi råd til etablissementet, klar til å hjelpe BSJ fullt ut. Så nå venter vi bare på lisensen ! Må vel få skyte inn at alle var mektig imponert over centeret !

Bli den første til å kommentere på "Besøk av Folkehelsedepartementet !"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*