Rehabilitering i Thailand fortsatt ettertraktet

Thailand har vært et ettertraktet reisemål for folk som søker utmerkede rehabiliteringssentre i mange år. Takket være det varme, tropiske været, naturlige skjønnheten og den berømte gjestfriheten, kommer folk fra alle samfunnslag til landet for å komme seg og optimalisere velvære.

Tidligere har vi også hatt et svært hyggeligt besøk fra den Norske Ambassaden i Bangkok med ambassadøren og hennes ektemann. 

Først og fremst var dette et besøk der de ville se hvordan vi og de faste norske beboerne har det her på Senteret.
Tidligere har vi også hatt et svært hyggeligt besøk fra den Norske Ambassaden i Bangkok med ambassadøren og hennes ektemann i spissen. Først og fremst var dette et besøk der de ville se hvordan vi og de andre faste norske beboerne har det her på Senteret. (Foto: Baan-Sabaijai.net)

Rehabiliteringssentre i Thailand spenner fra luksuriøse «rehab resorts» til detoxing med buddhistiske munker i et kloster. Derfor, enten du trenger en behandlingstjeneste som spesialiserer seg på alkohol- og rusavhengighet eller du trenger hjelp med din psykiske helse eller atferdsavhengighet, kan du finne et rehabiliteringssenter for å imøtekomme dine behov.

For å hjelpe deg med å finne riktig rehabilitering for dine spesielle behov, hjelper vi deg gjerne og svarer på alle spørsmål du måtte ha om vårt Baan Sabaijai Resort & Rehab i That Phanom.

Bli den første til å kommentere på "Rehabilitering i Thailand fortsatt ettertraktet"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*